De kookstudio van ruim 50m2 is ingericht met alle benodigde apparatuur en keukengerei om de lekkerste maaltijden te bereiden.

De recepten en ingrediënten liggen voor jullie klaar! Smakelijke gerechten zonder pakjes of zakjes. Koken met de seizoenen mee met producten en kruiden uit de streek. De smaak moet goed maar vooral (H)eerlijk zijn.

 

 

 

Met familie, vrienden of collega’s een dag(deel) Heerlijk koken, BBQ’en, eten en genieten in een gezellige sfeer. Maar vooral dingen zelf doen!

Er kunnen maximaal 10 personen (meer personen in overleg)  deelnemen aan een kookworkshop. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onderstaand TafelMenu.

Wij bieden diverse kookworkshops aan, zoals Italiaans, BBQ’en met de Big Green Egg, Wild, Herfst en Kerst. Een kookworkshop duurt gemiddeld vier uur waarin jullie samen de gerechten bereiden, serveren en nuttigen. De prijs van een kookworkshop is afhankelijk van jullie wensen en de ingrediënten die daarvoor nodig zijn. De prijs start bij € 57,50 p/p voor een Italiaanse workshop tot € 75 p/p voor een Wildmenu. Dit is inclusief de drankjes (non-alcohol). Voor de wijnliefhebbers is er een bijpassend wijnarrangement.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.